De peste 10 ani, ne propunem sa oferim partenerilor nostri solutii ERP customizabile, la un inalt nivel tehnic si la costuri accesibile.

Experienta cumulata in toti acesti ani ne-a invatat ca fiecare afacere este unica. De aceea consideram ca impunerea de norme si practici generale intr-o afacere nu este intotdeauna benefica.

Din acest motiv, plecand de la principiile de baza ale sistemelor ERP, dezvoltam acest sistem ERP adapatabil cerintelor fiecarui client.

Oferim solutii atat pentru cei care vor sa impuna norme proprii cat si pentru cei care prefera solutiile standard.

In 2011 ne-am dat seama ca exista o nevoie acuta de solutii pentru reducerea costurilor generate de erorile umane. De aceea am creat urmatoarele module:

  • Taskmanager
  • Workflowmanager

Acestea au avut un impact semnificativ atat in reducerea costurilor de exploatare cat si in reducerea stresului managerial. Astfel sistemul a reusit si sa reduca consumul timpului, devenind pilotul automat al sistemului Soft Data.

Solicita Oferta

Soft Data adaptata nevoilor tale.

Studii de caz


SC Avicola Slobozia

Societate cu o activitate complexa integrata pe verticala. Cu o cifra de afaceri de peste 10.000.000 Euro este o societate de top in industria alimentara.

Solutia implementata include tot lantul de activitati: fabrica de nutreturi, fermele de pasari, abatorul si magazinele de desfacere.

  • Perioada de implementare a sistemului integrat : 3 luni.
  • Perioada de implementare a sistemului de analiza a costurilor: 6 luni.
  • Sistemul de facturare este integrat cu sistemele automate de cantarire.

De la început s-a dorit o solutie care sa permita controlul costurilor. Acum managementul societatii are la dispozitie ecrane si rapoarte customizate care permit analiza multidimensionala a costurilor pe loturi, ferme, perioade diferite de timp, etc.

Sistemul urmareste trasabilitatea loturilor de pasari si a produselor abatorizate si emite avertizari la aparitia neconformitatilor.


SC Ipromet Focsani

Societate de top din judetul Vrancea in domeniul constructiilor metalice, cu o cifra de afaceri de peste 2.500.000 Euro.

  • Perioada de implementare a sistemului integrat : 5 luni.

Solutia implementata vizeaza managementul resurselor materiale si de manopera precum si urmarirea realizarii comenzilor.


SC Sibarex Focsani

Societate de constructii si amenajari hidrotehnice cu o cifra de afaceri de peste 2,000,000 Euro.

Sistemul asigura pe langa functionalitatile uzuale : financiar-contabilitate, gestiuni, desfacere si managementul consumului de manopera precum si managementul utilajelor.

Modulele de analiza productie si cel de mecanizare permit managementul in timp real a costurilor atat pe centrele de cost cat si pe utilaje.

  • Perioada de implementare a sistemului integrat: 4 luni