PostHeaderIcon Module

Panou de bord managerial

Modulul Panou de bord va ofera o privire de ansamblu asupra afacerii dumneavoastra.

Aici puteti consulta in timp real structura cheltuielilor, un rezumat al obligatiilor de plata si de incasat, facturile scadente, un rezumat al soldurilor din balanta etc.

La cerere putem customiza acest panou de bord cu grafice si ecrane potrivite activitatii dumneavoastra.

 

Task Manager

Castigati timp pretios si scapati de grji.

Modulul Task Manager e un instrument extrem de util care permite supravegherea continua, sistematica  si detaliata a tuturor activitatilor din sistem.

El permite managerului sa impuna sarcini periodice atat salariatilor cat si sistemului informatic. Modulul realizeaza sarcinile impuse conform calendarului si verifica modul in care salariatii au indeplinit sarcinilor lor.

Deasemenea modulul avertizeaza pe cei responsabili de problemele aparute in sistem.

 

Workflow Manager

Economisiti timp si bani automatizand procedurile de lucru.

Modulul Workflow Manager automatizeaza fluxurile informationale si decizionale in societate.


 

Contabilitate

Modulul asigura interfata intre operator(contabil) si sistem, permitand introducerea datelor, consultarea rezultatelor in timp real (dupa salvarea lor) precum si comanda proceselor de prelucrare.

Interfata inteligenta ajuta operatorul fie in mod automat fie la solicitarea acestuia oferind optiuni de selectare. De exemplu : afisarea automata a denumirilor asemanatoare (parteneri, materiale...) , afisarea facturilor ramase de achitat etc.

Modulul ofera cai alternative prin care se pot introduce datele:

  • Articole contabile simple sau compuse, unde in mod automat se calculeaza /corecteaza / verifica integritatea articolului. Aici operatorul introduce conturile, valorile si selecteaza elementele de analitic (clienti , furnizori, subunitati ...)
  • Documente customizate in care se introduc informatiile ce se afla pe documente : valori, parteneri, materiale, subunitati, valori, iar sistemul le transfera in diferitele evidente in mod automat.

La CASA si BANCA sistemul permite tinerea evidentei pe mai multe analitice de casa la acelasi cont, atat in lei cat si in valuta, un modul special are rolul de a actualiza in permanenta cursul BNR. Documente customizate permit calculul automat al diferentelor de curs precum si stingerea simultana a obligatiilor atat in lei cat si in vauta.

Customizarea proceselor de prelucrare permite inchiderea automata a TVA-ului, a conturilor de venituri si cheltuieli (customizat pe fiecare cont in parte), descarcarea automata a magazinelor, inchiderea automata a resturilor din solduri sub o anumita valoare dorita.

Rapoartele sistemului va ofera situatii atat sub forma Carte Mare cat si Fise Conturi, atat pe conturi sintetice cat si filtrate pe analitice. Balanta lunara poate fi grupata pe conturi sintetice sau desfasurata. Jurnalele pentru vanzari si cumparari se pot adapta specificului dumneavoastra si se pot lista pe orice perioada doriti. Aveti la dispozitie situatia decontarilor cu partenerii atat pe facturi si scadente cat si fisa contului partenerului respectiv. Toate rapoartele se pot exporta in Excel si PDF.

Ecranele sistemului permit analiza multidimensionala si analitica (OLAP) a fluxurilor economice definite.

Sistemul permite lucrul simultan pe mai multe perioade fiscale (luni) precum si blocarea modifcarilor in luna.

Sistemul atentioneaza operatorul asupra eventualelor erori sesizate in timpul prelucrarilor.

 

Stocuri

Modulul Stocuri gestioneaza integrat alaturi de celelalte module intrarile, iesirile si transferurile de marfuri intre gestiuni.

Puteti opta la fiecare cont pentru metoda de descarcare dorita(FIFO, CMP, PC..).

NU exista limite in ceea ce priveste numarul de gestiuni permise sau numarul de coduri de materiale(produse) din nomenclator.

Integrat cu modulul Productie permite generarea automata a bonurilor de consum, bonurilor de predare sau facturilor in functie de realizarea comenzilor si consumurile realizate pe comenzi pana la momentul respectiv.

Rapoartele si Ecranele puse la dispozitie permit analiza multidimensionala a datelor pe perioade de timp diferite.

Documentele introduse (BC, NIR, FA...) se pot customiza atat in ceea ce priveste informatia cuprinsa in ele, modul in care se reflecta datele in diversele evidente, cat si tipizatele tiparite.

In corelatie cu modulele Aprovizionare, Productie si Desfacere permite urmarirea trasabilitatii (lotizarea) productiei.

 
More Articles...